Dagens Trivielle Råd :)

3 10 2008

Ok, ved ikke helt med anmeldelse, men jeg er næsten færdig med Ian Rankins ‘Black and Blue’; ‘gammel’ Rebus-krimi fra ’97. Den er god! Ian Rankin kan skrive en spændende krimi med personer, som man tror på; personer med masser af fejl og mangler og som bøjer reglerne, men ikke mere end man stadig kan tro på at der er forskel på heltene og skurkene. Og så kan han skrive de her små bidder af samtaler, som er så virkelighedsnære og livskloge, at man ikke helt kan forstå det kan skrives med så få ord.

Dagens trivielle råd? Jeg har lige set lidt morgen-tv, og de havde besøg af en hjerneforsker, som jeg ikke kan huske navnet på, men han har netop udgivet en bog om at opnå nydelse. Et af hans gode råd er at leve i nuet. En gang imellem er det en god ting at blive mindet om. Så i stedet for at bruge din tid på at bekymre dig om gårsdagens fejltrin og morgendagens udfordringer, så husk at opleve nuet!

Advertisements

Actions

Information

One response

3 10 2008
Jette

Du har helt ret! Så glemmer vi bare ECDL ;o) Håber, du nyder ugen – vi ses i næste uge (og lad nu være med at blive forskrækket, bare fordi du har flyttet kontor, mens du har været væk…)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: