Jul uden billeder?

4 01 2019

Vi startede juleferien med at holde jul ude hos Farmor lørdag den 22. Der var god mad, og gode mandelgaver. Oscar spillede guitar til den første julesang, og så sang vi et par stykker mere. Og så fik vi lige hvad vi ønskede os i julegave! Jeg glemte helt at tage billeder – det tror jeg også de andre gjorde.

Den 23. var vi til lille juleaften hos Søren og Gitte som vi plejer. Der var lækkert hjemmebag og gløgg og gaver til børnene og det var superhyggeligt. Jeg tog heller ingen billeder den dag, men Søren tog ét!

Den 24. holdt vi juleaften hos mine forældre sammen med min søster og nevøer. Drengene startede med at pynte juletræ mens de voksne drak kaffe. Så var der tid til leg og spil før julemiddagen, og der var sørme risalamande og mandelgave igen. Og så dansede vi om juletræ! Og denne gang tror jeg både der blev taget billeder og video, men jeg stod ikke for nogen af delene, og jeg har glemt at spørge efter kopier. Nå ja, og så var der flere julegaver 😊

1. Juledag holdt vi fri.

2. Juledag var vi til julefrokost på Tusager. Hyggeligt og med god mad som altid!

Den 27. var vi til Hannes fødselsdag som vi plejer. Det var også med godt selskab og god mad, og jeg tror der var én (ikke mig), der huskede at tage et par billeder.

Den 28. var vi i vandland, og så var det jeg kom i tanke om at jeg har et kamera, så derfor ser mit julebillede i år sådan ud:

Godt nytår!

Advertisements

Actions

Information

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s
%d bloggers like this: